Прилагођена претрага

14. 6. 2008.

TELENOR LETNJE VECERI

I Telenor je, nakon Vipa i Telekoma, predstavio svoju promociju za ovo leto. Od 13-og juna pa do 1. septembra, svi novi korisnici prepaid tarifnih paketa PRICA, PORUKE, POSLE 4 i OLIMPIJSKI PAKET mogu ostvariti pravo na 100 minuta razgovora u okviru mreze, i 200 poruka ka nacionalnim destinacijama (izuzev poruka sa dodatom vrednoscu), svakog dana u periodu od 20 do 24h.
Verovatno ste primetili da uslugu mogu koristiti „novi“ korisnici, koji sad kupe neki od datih paketa. Ako ste stari korisnik, ne brinite, i vi mozete koristiti ovu promociju. Dovoljno je da pozovete korisnicki servis (063/9863) i zatrazite aktiviranje poruke.
Na ovaj nacin svaki korisnik ce moci da posalje do 16,000 poruka i da razgovara do 8,000 minuta u okviru mreze. Zaista impresivno, zar ne?
Sada saznajmo na koji nacin mozete ostvariti pravo na ove poruke i minute. Da biste ostvarili pravo na 200 poruka u periodu od 20 do 24h, neophodno je da u toku dana posaljete bar 8 sms-ova u periodu 8-20h. Nije vazno na koju mrezu cete poslati ove sms-ove, vazno je samo da ih je 8 (ili vise, sto zavisi od vasih potrebaJ). Ukoliko ne potrosite ovih 200 poruka za 4h (20-24h), ne mozete ih preneti u naredni dan.
Da biste ostvarili pravo na 100 minuta u okviru mreze, u periodu od 20-24h, neophodno je da u toku dana, u periodu od 8-20h, napravite bar 3 poziva u nacionalnom saobracaju. Ni ovde nije moguce prenositi neiskoriscene minute u naredni dan. Bonus minuti se tarifiraju prema aktivnom tarifnom paketu (60+1 za tarifni paket Priča, 60+60 za tarifne pakete Poruke, Posle 4 i Olimpijski).
U jednom danu mozete se kvalifikovati za obe promocije, tj. 200 poruka u nacionalnom saobracaju i 100 minuta razgovora unutar mreze.
Nakon potrosnog limita, saobracaj se naplacuje prema aktivnom tarifnom paketu bez obzira da li se radi o vec zapocetom ili novom razgovoru. Promocija ne vazi ukoliko se nalazite u romingu. Pozivi ka omiljenom broju ne ulaze u uslov za ostvarivanje promocije.
Iskreno, po meni ova promocija i nije nesto. Smatram da su prethodne dve bolje. Ovde je korisnik ogranicen na period od 20-24h. Misljenja sam da se ova promocija ne moze u potpunosti iskoristiti. Kakva su vasa misljenja?

Нема коментара:

Прилагођена претрага