Прилагођена претрага

14. 6. 2008.

VIP-SPREMITE PALCEVE

Vreme je za letnje promocije.U tom cilju, 1000 poruka bonusa, Vip je obezbedio svojim novim, a i starim korisnicima. Ukoliko ste novi korisnik, dovoljno je da kupite njihovu karticu i aktivirate je.
Ako ste ipak stari korisnik, potrebno je da pozovete broj njihovog korisnickog servisa (060/1234), i promenite svoju promociju.
1000 poruka je zaista velika kolicina, bar po meni, nekima je verovatno i to malo. Zaista je lepo od Vip-a sto se setio da svojim korisnicima ponudi ovakvu promociju, ali Vi sami procenite da li je lepo sto je odredio period, tj. datum do kog se ove poruke moraju iskoristiti. Naime, poruke se moraju iskoristiti do 31.07.2008. godine.
I to naravno nije sve. Vip nam je pripremio jos jedno iznenadjenje. Ukoliko se ukljucite u ovu promociju, od sada pa ubuduce, uspostavljanje poziva se naplacuje „samo“ 2,8 dinara. Naravno bez pdv-a.
Zato je vazno razmisliti da li vam se sve ovo isplati. Ipak poruke cete moci da koristite do kraja jula, ili dok ih ne potrosite (sta prvo nastupi). Nije ni cudo sto slogan promocije glasi „SPREMITE PALCEVE“. Velika je verovatnoca da cete ostati bez njih ukoliko niste navikli cesto da kucate poruke :)
Ukoliko ste odlucili da se „upustite“ u ovu promociju zelimo vam puno srece u kucanju poruka, ali vas ipak necemo slediti. Sta mozemo kad ne koristimo toliko poruka? A i volimo svoje palceve :)

Нема коментара:

Прилагођена претрага