Прилагођена претрага

14.06.2009.

Letovanje u Grčkoj

Leto je već tu. Da li ste se premili za letovanje? Odabrali željenu destinaciju? Još uvek niste? A da li ste već išli na letovanje u Grčku?
Ako niste nikada letovali u Grčkoj, to je kao da nikada niste bili na moru. Grčka je velika zemlja sa bogatom istorijom i mnogim spomenicima, kako istorijskim tako i prirodnim. Ja sam već išao. I opet ću ići. Zasto da ne? U Grčkoj je lepo, bilo je puno naših ljudi i super sam se proveo. Letovanje u Grčkoj, ko to propusti kao da nije ni živeo.
Jednom prilikom sam sa drustvom išao na celodnevno krstarenje. S nama je bila i jedna devojka koja je studirala višu turističku i solidno je govorila grčki. Zahvaljujući njoj "stupili smo u kontakt" sa kapetanom i članovima posade, koji su nam priredili nezaboravno krstarenje. Besplatno su nas služili Grčkim vinom, a za ručak su nam spremili ribu na žaru i ljute kobasice + sveža salata. Za vreme krstarenja smo više puta naleteli na jata meduza. Bilo ih je malih, ali bilo ih je i skoro džinovskih. Kapetan nam je pomoću mreže izvadio jednu poveću meduzu na brod kako bismo je videli izbliza. Šta reći, velika gomila sluzave mase.
Ali delfini! Da njih nije bilo, doživljaj ne bi bio potpun. Kako su samo predivni dok iskaču iz vode! Bilo je extra i nezaboravno!
I noćni život u Grčkoj je fenomenalan. Diskoteke, klubovi, barovi... Neki od njih se nalaze uz samu obalu mora, tako da je utisak fantastičan. A posle diskoteke šetnja pored obale mora... Do zore... I gledati izlazak sunca sa osobom koju voliš... Ima li ičeg lepšeg?
Na letovanju u Grčkoj sam se EXTRA proveo! Ostalo mi je i dosta slika, mali milion, možda neku i postavim ovde, uskoro... :-) Moje letovanje u Grčkoj je bilo fenomenalno.
A gde ćete Vi letovati?

Нема коментара:

Прилагођена претрага