Прилагођена претрага

17.07.2009.

Kako napraviti puškice

Kako napraviti puškice?

Lepeza. Ako želite veću količnu teksta da upakujete u malu puškicu, "Lepeza" je prava stvar za vas. Isecite papir (prazan ili na kvadratiće) širine 4-5cm, a dužine koliko smatrate da vam je potrebno (napomena: pisaćete sa obe strane papira). Zatim savijajte papir kao da pravite lepezu širine oko 1cm. Kada završite sa savijanje, ispravite papir i možete početi sa pisanjem.
Kada dođete do kraja jedne strane papira, papir okrenite na drugu stranu od dole prema gore, ne sa leve na desnu stranu, da bi tekst bio kontinuiran.Po završetku pisanja, ponovo savijte papir i dobićete malu puškicu koja vam stane u šaku. Pomoću kažiprsta i palca moćićete da listate.

Puškice na noktima. Ova puškica je potpuno neprimetna, ali namenjena je isključivo devojkama i na nju stane veoma mala količna teksta. Prelakirajte nokte providnim lakom. Kada se osuši, veoma tankim markerom možete pisati po noktima (neke formule i kratke definicije).
Ostavite da se marker potpuno osuši i pređite još jednom providnim lakom.
Na drugoj ruci (na kojoj niste ništa napisali, jer je za ovo pisanje potrebna preciznost, a nju ne možete postići pisajući i desnom i levom rukom) naškrabajte nesto tek da liči na suprotnu ruku, na kojoj se nalazi puškica, radi kamuflaže. I to je to!

Puškica ispod stola. Takođe jedna od neprimetnijih puškica na koju staje dosta teksta. Isecite karton (ne sme se koristiti papir, jer je previše tanak i saviće se) dimenzija od prilike 3x10cm. Sa leve strane kartona od dole zabijte zabadaču.
Na desnu stranu možete pisati tekst.Zabijte puškicu u donju stranu stola.Kada vam treba samo izvucite, a kada ne vratite.

Poruka u boci. Jedna od najneprimetnijih puškica. Isecite papir dimenzija od prilike 1x7-8cm. Na njega napisite željeni tekst. Najbolje je da koristite Staedtler graphite 777 patentice ili neke druge, ali je bitno da se delimično provide. Puškicu stavite u patenticu.Zatvorite patenticu i eto, imate najneprimetniju puškicu a isto tako i vama dostupunu u svakom trenutku.

Нема коментара:

Прилагођена претрага