Прилагођена претрага

11.08.2009.

Besplatne wordpress teme

Besplatne wordpress teme omogućavaju vlasnicima blogova sa wordpress blog platformom da potpuno jednostavno, lako i besplatno ulepšaju svoj blog.

Na internetu se može naći veliki broj besplatnih tema za wordpress. Ako ste zaljubljenik u blogovanje i posedujete wordpress blog a dosadile su vam teme koje ste dobili sa instalacijom vačeg bloga, preporučujemo vam da obavezno potražite besplatne teme za wordpress. Ništa ne koštaju a mogu se naći i kvalitetne teme, po vašem ukusu.

Zašto su teme za wordpress besplatne? Odgovor je jednostavan: broj korisnika interneta koji imaju wordpress blog platformu je ogroman i meri se milionima. Sasvim je logično da među njima bude i poneki web dizajner, zaljubljenik u wordpress. Teme koje napravi mogu mu poslužiti i kao portfolio i odskočna daska za buduće poslove, pa mu se to i te kako isplati.

Nemojte verovati u priče da je sve ono što je besplatno obavezno i loše. Naime, i sam posedujem nekoliko wordpress blogova na koje sam instalirao besplatne wordpress teme, i zadovoljan sam.

Нема коментара:

Прилагођена претрага