Прилагођена претрага

27.05.2008.

Pocetak na blogger-u

Pozdrav svima na netu! Ovo je moj prvi tekst na blogu, sto bi neki rekli zutokljunac.
Na netu sam cesto nailazio na veliki broj blogova sa najraznovrsnijim temama. Pa rekoh, zasto da i sam ne pokrenem neki slican projekat. Nista veliko, ali je dobro za pocetak. Pisacu o raznim stvarima, ali cu Vam za pocetak reci nesto o sebi. Cisto da imate neku predstavu ko sedi za tastaturom...
Mozete me zvati Drenovac. Imam 25 godina, i tek od skoro sam na netu (od pre 6 meseci). Student sam, tacnije apsolvent na Poljoprivrednom fakultetu u Zemunu. Mozda me neki kolega ili koleginica prepoznaju, imao sam neke svoje „svetle trenutke“J pa me je lako zapamtiti.
Verovatno bi me poznavalo i mnogo vise ljudi da sam za svo ovo vreme studiranja ziveo u nekom domu, ali posto sam misljenja da u domu nemam dovoljno slobode, s nekim ortacima dogovorim da iznajmimo stan. I, verujte, nisam se pokajao.
Stan i nije bio mnogo veliki, svega 49 m2. Ali to nas nije sprecilo da od tog stana napravimo usputnu stanicu za sve, svasta i svakoga. Pica i devojaka nam nije manjkalo... I to kakvih devojaka! Komad do komada! Sta vise reci?
A da se pilo, pilo se!!! Pivo, vino, vodka, vinjak, pelinkovac... Neznam sta nije! Sve osim vodeJ Praznu ambalazu smo kroz prozor na terasu. I to je tako stajalo. Nikom ni na kraj da pocisti! Niko nije bio lud. U pitanju su bili m3 plastike, Al i stakla. Kuhinja i kupatilo? Strah me je i da pomislim na sta je to licilo!
Ipak neko je morao da nadrlja, a ko drugi nego gazda. Morao je da renovira stan, jadnicak. Ali sto je renovirao, to je tek prica za sebe!
Poceh sa predstavljanjem, a zavrsih s necim ko zna cim. Nego da se vratimo malo na pocetak. Vec sam rekao da cu pisati o raznim stvarima. Nekada ce to biti moja secanja, razmisljanja ili zapazanja, a nekad cu pisati o „aktuelnim“ temama. U svakom slucaju necu pisati samo o jednoj temi, vec cu nastojati da „reportoar“ bude raznovrstan i zanimljiv Vama dragi citaoci i kolege blogeri.
S obzirom da mi je ovo tek prvo „izdanje“, ne zelim mnogo da preteram s uvodom. Javljacu se povremeno sa novim tekstovima i temama. Nadam se da ce Vam se svideti. Ostanite uz mene i ja cu ostati uz Vas.
Puno pozdrava do sledeceg citanja!

Нема коментара:

Прилагођена претрага