Прилагођена претрага

14. 6. 2008.

SMS PROMOCIJA MTS-a

1200 sms poruka za samo 200 dinara. Ovo je jos jedna promocija Mobilne telefonije Srbije za prepaid. Posle promocije Kul tarife koja nam je obezbedila da vodimo duge razgovore mobilnim telefonom po ceni od samo 0.90 dinara (+ pdv) posle prvog minuta, sada je na redu i Tipi tarifa. Takodje je nastala kao odgovor na Vip-ovu promociju „SPREMITE PALCEVE“.
O cemu se radi? Kao sto ste malopre procitali, za samo 200 dinara sa pdv-om dobicete 1200 poruka ka nacionalnim destinacijama. Tj. mozete da saljete poruke na 060, 061, 062, 063, 064, i 065.
Kako mozete aktivirati ovih 1200 poruka? Lako. Dovoljno je samo da posaljete prazan sms na broj 200 (sa pdv-om). U ove poklon poruke (poklon jer gde cete jos naci 6 poruka za dinar) ne ulaze poruke sa dodatom vrednoscu kao sto su npr. poruke za narucivanje melodija, screen savera, prijavu na neke servise itd.
Ponuda vazi za sve korisnike Tipi prepaid tarife. Promociju mozete aktivirati do 31.07.2008. godine. Poklon od 1200 sms poruka mozete da aktivirate samo jednom. Nema nikakvog vremenskog ogranicenja do kada mozete da ih iskoristite!
Kao sto smo rekli, ponuda vazi za sve korisnike Tipi prepaid tarife. Ako ovo nije vasa tarifa, ne ocajavajte, mozete je promeniti. Pre promene savetujemo vam da razmislite da li vam odgovara da menjate tarifu, da ne bude posle u fazonu “zajeb`o me”. Ukoliko zelite da promenite tarifu, dovoljno je da pozovete besplatan broj 778. Prva promena je besplatna, a svaka sledeca se naplacuje 50 dinara (+pdv). Ako vam ova tarifa ne odgovara, mozete je ponovo promeniti, a poruke cete naravno zadrzati.
Ukoliko vas interesuje koliko vam je poruka jos ostalo, mozete proveriti pozivanjem koda *103#.
Kakvo je vase misljenje o ovoj promociji? Da li cete je iskoristiti? Ja hocu, jer mi je Tipi tarifa vec ukljucena.

Нема коментара:

Прилагођена претрага