Прилагођена претрага

14. 7. 2009.

Momačko veče

Kako organizovati momačko veče je glavno pitanje za buduće muževe. Neki će se videti sa društvom i napiti se do besvesti. Ali u čemu je čar momačke večeri ako se mladoženja napije. To može da uradi i posle svadbe.

Momačko veče simbolizuje ceo momački život. Upravo zbog toga mora biti organizovano tako da se pamti, a što se sigurno neće desiti ako mladoženja nezna za sebe. Štaviše, mladoženja bi da takvo veče što pre zaboravi.

Neko će čak doći na ideju da napravi žurku na koji će pozvati sve drugove, znane i neznane. Neko će na oproštaj od momačkog života pozvati i sve bivše devojke, a sve u nadi da će mu se, bar to veče, ponovo posrećiti sa nekom od njih. Naravno biće i onih koji će organizovati žurku samo za muško društvo i pozvati poneku striptizetu koja će atmosferu zagrejati do maksimuma.

Kada je reč o poslednjoj večeri samačkog života važno je da budete maštoviti. Napravite ga i organizujete tako da iskoristite maksimum, bar to "poslednje veče". A svakako je najvažnije da bude u duhu onog što volite ili niste imali priliku da ostvarite

Нема коментара:

Прилагођена претрага