Прилагођена претрага

14. 7. 2009.

Uz svaki automobil - poklon

Koliko je velika ekonomska kriza, vidi se na osnovu poklona, koji sada idu maltene uz svaki kupljeni proizvod, a sve u cilju da se podstakne prodaja. A pokloni zaista mogu biti, u najmanju ruku, čudni.

Predstavništvo japanske industrije automobila "Micubiši" na Novom Zelandu rešilo je da se suprotstavi ekonomskoj krizi tako što će svakom kupcu modela s pogonom na sva četiri točka pokloniti kozu.Tokom ove promotivne akcije, koja će trajati do avgusta 2009, svako ko kupi Triton L200 dobiće kozu na poklon.

Po rečima Pitera Vilkinsa, generalnog direktora prodaje i marketinga, poljoprivredni sekor drži ključ rešenja ekonomske krize koja pritiska zemlju.Koze će poboljšati poljoprivrednu proizvodnju, tvrdi on, dodajući da se ove životinje efikasno bore protiv korova i ne predstavljaju nikakvu opasnost u vidu gripa koji bi mogao negativno da utiče na turizam.

Ukoliko, međutim, kupca ne interesuje da dobije kozu, Micubiši nudi u zamenu "specijalni paket" koji podrazumeva produženje garancije na dodatnih pet godina, petogodišnji tehnički pregled, plaćene putarine za 5.000 kilometara i dodatke za automobil u vrednosti od 360 evra.

Нема коментара:

Прилагођена претрага